Poslanica 2024

Varno in učinkovito v 2024!

Vsem članom KDD, izdajateljem vrednostnih papirjev ter ostalim poslovnim partnerjem in uporabnikom želimo, da bi bila njihova prizadevanja tudi v novem letu 2024 učinkovita in neprizadeta s tveganji, ki bi ogrožala njihovo lastno poslovanje.

Za vse transakcije, ko je potrebno ravnati učinkovito in obenem zagotoviti ohranitev glavnice, se tudi v letu 2024 toplo priporočamo.

Obenem z veseljem sporočamo, da je KDD pred koncem leta 2023 uspešno zaključila proces pridobivanja primernih lastnikov, tako da lahko z varnostjo in učinkovitostjo naših storitev zanesljivo računate tudi v prihodnje.

Neprimerni lastniki KDD so bili v letu 2023 izključeni iz KDD, dogovarjanje z njimi glede ureditve razmerij v posledici prenehanja njihovega družbeniškega položaja je že uspešno steklo, nadzor nad KDD pa ob odobritvi ATVP prehaja v roke družbe Spira Pet d.o.o., ki je del kapitalsko izjemno trdne slovenske grupacije.

KDD se zaveda, da obstaja zaradi potreb svojih uporabnikov, ki jim zaradi tega mora prisluhniti. V ta namen vas vabimo, da nam na elektronski naslov info@kdd.si posredujete vaše pobude, za katere bi želeli, da jih obravnavamo.

Z našo zavezo, da bomo raven svojih storitev v 2024 še izboljševali, vam voščimo obilo poslovnih uspehov tudi v prihodnje.

Telefon

01 307 35 00

E-naslov

info@kdd.si

Lokacija

Tivolska cesta 48, 1000 Ljubljana