UPORABNIKOM PRIJAZNEJŠA DELNIŠKA KNJIGA

Digitalizacija vse bolj vpliva na poslovanje družb in tudi pri upravljanju lastništva prinaša številne prednosti. S sodobnimi elektronskimi rešitvami lahko odnose z vašimi delničarji še izboljšate. Enostavno in preprosto ste lahko hitrejši, bolj učinkoviti in še bolj transparentni.

Digitalna delniška knjiga, ki smo jo razvili skupaj s tehnološkim partnerjem Securities Grid Ltd, finančnim direktorjem, računovodjem, tajnikom uprav in vsem ostalim odgovornim za delo in komunikacijo z delničarji prinaša zmogljivejšo, naprednejšo in prijaznejšo sodobno digitalizirano orodje, z njim pa v vsakem trenutku tudi:

  • transparenten pregled nad številom delničarjev in dogajanjem z delnicami družbe;
  • hitro posredovanje informacij delničarjem preko varnega e-poštnega seznama;
  • učinkovito interno izmenjavo informacij o interesu za nakup in prodajo delnic v krogu obstoječih delničarjev (brez posega v obstoječi način sklepanja in izvrševanja poslov);
  • preprost e-dostop delničarjev do delniške knjige oziroma njene sinhronizirane kopije;
  • ustreznejše obvladovanje drugih položajev, specifičnih za vašo delniško družbo.

Vsi naročniki/uporabniki bodo v sklopu nadomestila za uporabo platforme prejemali brezplačno podatke o delničarjih za obdobje pred naročilom in sicer do 5 delniških knjig na leto.

Pišite na DK@kdd.si ! Z veseljem se bomo odzvali in vam predstavili prednosti uporabe te storitve prav za vašo družbo.

Želim prenesti e-zloženko Digitalna delniška knjiga

Brošura

Telefon

080 1252
01 307 35 00

E-naslov

info@kdd.si

Lokacija

Tivolska cesta 48, 1000 Ljubljana

Poslovni čas za stranke

Z namenom preprečevanja širjenja okužb s SARS CoV2 strank do nadaljnega ne sprejemamo osebno; vloge stranke lahko pošljejo po pošti ali prek e-pošte.