Izdajatelji in člani

Skip Navigation LinksDomov·Izdajatelji in ostali člani·Obvestila·Prijava na e-obvestila

Prijava na e-obvestila

Če želite dnevno prejemati e-obvestila KDD Centralne klirinško depotne družbe d.d. v vaš elektronski poštni nabiralnik, se lahko prijavite na prejemanje e-obvestil.

Prijava je sila preprosta in jo opravite v dveh korakih: vpišite svoj elektronski naslov v polje spodaj in pritisnite gumb "Pošlji".

Z vpisom elektronskega naslova soglašate z obdelavo podatka o vašem elektronskem naslovu za namen prejemanja e-obvestil KDD. Podatek o vašem elektronskem naslovu, ki ste nam ga posredovali, bomo na podlagi vaše privolitve obdelovali izključno za namen, za katerega smo vašo privolitev dobili in tega podatka ne bomo posredovali tretjim osebam.

Od prejemanja e-obvestil se lahko kadarkoli odjavite s klikom na povezavo  "Odjava od e-obvestil", ki jo najdete  v vsakem e-obvestilu pod besedilom obvestila. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bomo prenehali pošiljati e-obvestila KDD in izbrisali podatek o vašem elektronskem naslovu za namen pošiljanja e-obvestil KDD.

Podrobnejše informacije v zvezi z obdelavo, vključno s pravicami, ki jih imate kot posameznik v zvezi z varstvom osebnih podatkov, so dostopne na naši spletni strani .

  Pošlji

2. korak

Po opravljenem prvem koraku, boste na vaš e-naslov prejeli sporočilo, v katerem je potrditvena povezava. S klikom na to povezavo potrdite prejemanje e-obvestil.

 

Prijava in odjava

Kadarkoli se lahko tudi odjavite od prejemanja e-obvestil. V vsakem e-obvestilu, je na koncu povezava za odjavo. Preprosto kliknete nanjo in sledite postopku.

Kontakt

KDD d.d.
Tivolska 48
1000 Ljubljana

Telefon +386 1 307 35 00
Faks +386 1 307 35 08
E-pošta info@kdd.si

RSS obvestila

Rss

Želite prejemati obvestila o spremembah na vrednostnih papirjih preko "živih zaznamkov" (RSS)?

Prijava na RSS